Miljø

Vækstcenter Nord er et kontorfællesskab med fokus på enkel og direkte adgang til fysiske og servicemæssige faciliteter, der giver dig frihed til at koncentrere dig om at realisere din virksomheds bærende forretningsidé.

Som virksomhed i Vækstcenter Nord bliver du en del af et spændende og dynamisk miljø, der giver optimale rammer for vækst. Du kan hurtigt etablere dig på fleksible og professionelle vilkår uden at binde likviditet og operationsfrihed i lokaler med lang opsigelse og andre investeringskrævende faciliteter.

Vækstcenter Nord kan i kraft af de bygningsmæssige rammer tilbyde kontorer i forskellige størrelser og udformninger, og selv om du kun lejer få kvadratmeter, har du fuld adgang til professionelle faciliteter såsom møderum, afslapningsmiljø, reception, frokoststue og intranet.

Vækstcenter Nord giver dig mulighed for netværk, sparring og samarbejde. Som selvstændig erhvervsdrivende bliver du en del af et fællesskab, der byder på mange af de sociale fordele, man har med kolleger på en arbejdsplads.

Læs mere om fordelene i Vækstcenter Nord HER

 

Om VCN